Skip to content

OVVO Optics

OVVO Optics is een van de meest innovatieve merken op de brillenmarkt van en creëert sinds 2011 hoogwaardige, technisch geavanceerde brillen. Met een team van 250 toegewijde vakmensen blijven ze een van de grootste brillenfabrieken in familiebezit en geëxploiteerd in Europa. De collecties van OVVO worden 100% vervaardigd in hun Europese fabrieken. Elk montuur wordt met een laser uitgesneden in Duitsland en met uitstekende precisie in Polen geassembleerd. Alle componenten zijn in eigen huis gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en gepatenteerde technologieën, en ondergaan 85 stappen van nauwgezet vakmanschap met grote precisie en aandacht voor details.

De monturen zijn gemaakt van een composiet van chirurgisch staal van militaire kwaliteit en titanium. Extreem sterk, licht en flexibel. Oorspronkelijk ontwikkeld door Europese metaalingenieurs voor militaire en ruimtevaartdoeleinden.

VonBogen

VonBogen brillen zijn echt handwerk. Om de verschillende kleurlagen te bereiken worden verschillende gekleurde acetaat platen handmatig op elkaar geplaatst zodat er altijd bijna hetzelfde patroon naar buiten komt. De panelen worden vervolgens gecementeerd en geschuurd. Een model lijkt dus altijd erg op elkaar, maar nooit hetzelfde! Elk frame is uniek.

Colour-Line

De naam zegt het al: kleur, kleur en kleur! Dat is waar Colour-Line voor staat. Met zijn zeer uitgebreide collectie heeft Colour-Line voor iedereen de perfecte bril. Met eigentijdse vormen, gelamineerd acetaat en mooie kleurencombinaties weet Colour-Line je altijd weer te verrassen.

Roy Robson

ROY ROBSON fashion staat voor een authentieke stijl. Het onderstreept de persoonlijkheid van de drager en straalt natuurlijke nonchalance uit. Authenticiteit kenmerkt ook het handelen van het bedrijf. Denk hierbij aan betrouwbaarheid in zakelijke relaties, eerlijkheid in de omgang met elkaar en het ambitieuze doel om kwaliteit in het werk op alle niveaus te waarborgen.

Sinds 1922 vertrouwen klanten op de expertise van ROY ROBSON. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een Berlijnse fabrikant van herenkleding tot een internationaal premium herenlabel met een compleet assortiment. Doorslaggevend hierbij was het behouden van de juiste tradities en het opnemen van nieuwe invloeden. Het is precies deze interactie die de bijzondere stijl van ROY ROBSON verklaart.

Deze verfijnde, chique herenlijn heeft monturen gemaakt van damaststaal, titanium, carbon en acetaat.

Axel S.

Het traditioneel Duits bedrijf Axel S. ontwerpt, produceert en verkoopt al vier decennia lang brilmonturen met duidelijke servicevoordelen voor de optiekvakhandel. De designers houden de vinger aan de pols van de tijd en bieden klassieke vormen gecombineerd met nieuwe materialen voor diverse doelgroepen. Axel S. ontwerpt vaak ongebruikelijke, maar altijd draagbare brilmodellen in hun prachtige kleurencombinaties voor zelfbewuste individualisten. Bij Axel S. is er geen plaats voor massaproducten. Kwaliteit in design betekent voor altijd de harmonie van vorm en functie. Want een goed ontwerp moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook passen!

Paragraphe

Paragraphe begon in 1998 en is allesbehalve een beginner in de optiekwereld. Met twee decennia aan optische expertise heeft het Franse merk zijn territorium opgeëist met gekleurd en bewerkt acetaat. U hoeft niet tussen de regels door te lezen, hier houdt men van vakmanschap. Werkend in de puurste traditie van Franse knowhow, zijn de ontwerpers trots op hun prestaties.

Met de hand gemaakt, met grote zorg voor kwaliteit. Paragraphe maakt monturen met klassieke vormen maar verbeterd met een eigentijds tintje. Gevoelig voor modetrends, geïnspireerd door de sferen van haute couture, geeft het brillenhuis een prominente plaats aan nuances, in het bijzonder met zijn Millefeuilles collectie en zijn bijna geologische lagen.

Met het label ‘Origine France Garantie’, streeft Paragraphe ernaar om creaties aan te bieden in overeenstemming met haar waarden. Luisteren, nabijheid en tevredenheid leiden het merk en versterken het groeiend succes bij liefhebbers van unieke maar verfijnde brillen.

Kleurrijke brillen in alle maten

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Back To Top